Kamperen

Ons kampeerterrein is geopend van 1 april tot 1 november. In deze periode kun je komen wanneer je wilt. Er zal altijd wel een leuk plekje te vinden zijn. Je kunt je tent aan de voorkant of achterkant van het terrein neerzetten. Voor de caravan of camper is vooraan op het terrein ruimte voorzien.

Let op! In verband met de corona-risico’s vragen we je het volgende:

– Kom niet kamperen als je klachten hebt
– Houd voldoende afstand van elkaar
– Hanteer hand- en hoesthygiëne
– Wees alert op klachten
– Informeer anderen als je klachten krijgt
– Houd collectieve voorzieningen schoon
– Ontsmet kranen, wc’s, douches na gebruik

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op via: acamping@puscii.nl

We wensen iedereen veel gezondheid en solidariteit!

Tarieven per overnachting

  • Per persoon € 3,00
  • Kinderen t/m 3 jaar: gratis
  • Kinderen 4 t/m 15 jaar € 1,50
  • Tent € 1,50
  • Gemotoriseerd kampeermidel: € 2,50
  • Hond: € 1,00
  • Gebruik elektriciteit: € 2,00
  • Gebruik wasmachine: € 2,00 (zelf voor wasmiddel zorgen)
  • Gebruik douche is gratis (graag schoon achterlaten)

Huisje

We beschikken over een kampeerhuisje dat gebruikt kan worden tijdens het kampeerseizoen van 1 april tot 1 november. Het huisje beschikt over een keuken met een koelkast en fornuis. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het kampeerterrein en het bos. Er staat een gezellige eettafel aan het raam en ook staan er een tweepersoonsbank en een ruime stoel. De slaapkamer heeft een grote kast en een tweepersoonsbed. Ivm corona heeft het onze sterke voorkeur dat gebruikers zelf beddengoed (lakens, slopen, overtrek) meenemen. Mocht dat echt niet lukken, dan kan op eigen risico het aanwezige beddengoed gebruikt worden, mits dit na afloop gewassen wordt (wasmachine in het toiletgebouw). Het is om dezelfde redenen van belang dat het huisje goed schoongemaakt wordt bij vertrek.

Aankomsttijd: vanaf 15 uur. Vertrektijd: uiterlijk 12 uur.

Het streeftarief voor het huisje is €35,- per overnachting. Reserveer het huisje door het formulier hieronder in te vullen.

Je kunt ter plekke contact betalen of het bedrag overmaken naar IBAN NL51 TRIO 0379 2637 85 tnv Ver. tot Vrijheidsbezinning ovv ‘huisje’ en de datums van verblijf.

Reserveer het huisje online!

Controleer de beschikbaarheid van het huisje. Selecteer de gewenste data door deze aan te klikken in de kalender. Vul je contactgegevens in en druk op ‘verzenden’.

Het kan voorkomen dat we je om een aanbetaling vragen voor het reserveren van het huisje.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

Naam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer*:

Aantal volwassenen*:

Aantal kinderen*:

Vragen en/of opmerkingen:

* Verplichte velden

Groepen

Het terrein is opgekocht voor en door de anarchistische beweging. Natuurlijk is iedereen meer dan welkom om van ons terrein gebruik te maken. Wel vinden we het belangrijk dat men zich kan vinden in onze uitgangspunten.

We beschikken over een kantine met een keuken. De keuken is geschikt om voor rond de 75 personen te koken. Er zijn zitplekken voor de 50 personen in de kantine, maar natuurlijk kun je de ruimte doortrekken door ook van de vergaderzaal gebruik te maken. In de vergaderzaal zijn er zitplekken voor rond de 150 personen. We schatten in dat er ongeveer 75 (kleine)tenten op ons kampeerterrein passen.

Er hangt een beamerscherm in de vergaderzaal die gebruikt kan worden. Er is verder geen beamer of geluidsinstallatie aanwezig.

De prijs van het afhuren hangt af van het aantal nachten/personen en verbruik. Natuurlijk willen we de prijs zo laag mogelijk houden. Belangrijk voor ons is dat we geen winst maken op politieke groepen die dat geld hard nodig hebben voor de strijd.

Seizoensplaatsen

Mocht je interesse hebben in een jaarplaats, maar de wachtlijst is nog lang, dan is een seizoensplaats een mooi alternatief om toch betrokken te kunnen raken bij het kampeerterrein.

Mensen die gebruik willen maken van een seizoensplaats kunnen daarvoor een aanvraag indienen bij Acamping@puscii.nl. Via deze mail kunnen we de aanvraag in behandeling nemen en je zo snel als mogelijk op de hoogte brengen over de beslissing over je aanvraag.

Als je een seizoensplaats aanvraagt betekent dat wel dat je je kampeerspullen alleen tijdens het seizoen op het kampeerterrein mag stallen. Buiten het seizoen dient dit weer weggehaald te worden. Vanwege de kleine beschikbare ruimte bestemd voor seizoenskampeerders, vinden we het fijn om te weten met wat voor kampeerspullen je komt kamperen, willen we in overleg kijken hoe we de kampeermiddelen inpasbaar kunnen maken op het terrein en wordt de plaats van de staanplek in overleg met iemand van het kampeerterrein bepaald.

Na afloop van het seizoen kan je weer een nieuwe aanvraag doen voor het volgende seizoen.

Mocht je nog vragen hebben over seizoensplaatsen, dan kan je ook naar bovenstaand mailadres mailen of gewoon iemand van het kampeerterrein aanspreken.